Nicaragua Chavarría Honey

- honey

- mléčná čokoláda, kiwi, med

- sladká acidita

 

 

Hmotnost
Mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
125 Kč 125 Kč 125 Kč 125 Kč 125 Kč 125 Kč 125 Kč 125 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 305 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč 1 155 Kč od 125 Kč 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,25 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,22 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g 1,16 Kč / 1 g
Kategorie: Káva

Doporučená příprava

Káva je vhodná na alternativní přípravy, výraznější espresso či moka konvičku.

 

 

O kávě

 

Jedná se o jednu z káv, které máme v nabídce díky našemu společnému kávovému projektu přímé a dlouhodobé spolupráce s kávovými farmáři v Nikaragui. Bratři Norlan a Uriel jsou čtvrtou generací kávových farmářů v rodině Chavarría. Kromě farmy El Progreso (10,5 ha), hospodaří také na farmě Linda Vista (1,5 ha). Na jejich přístupu k pěstování kávy je vidět respekt k tradici a velká snaha i touha naučit se novým postupům, a díky tomu se zlepšovat a produkovat kávu vysoké kvality. Ve svém regionu byli dokonce jedni z prvních, kteří se začali zaměřovat na pěstování a zpracovávání výběrové kávy. Nebojí se ani experimentovat! Opět byli mezi prvními, kteří začali zkoušet i jiné procesy zpracování než pro Nikaraguu typické promývání. Veškeré inovace a nové postupy zkouší nejprve v malém, na farmě Linda Vista. Ve velkém měřítku je pak to, co se osvědčilo, aplikováno i na farmě El Progreso. Jsme rádi, že díky naší podpoře (technické i informační) a dlouhodobé spolupráci v rámci zahraničního projektu je při každé sklizni viditelné zlepšení nejen v kvalitě kávy.

 

Detailní informace

  • Země původu: Nikaragua
  • Region: Matagalpa
  • Plantáž: El Progreso
  • Producent: Norlan & Uriel Chavarría
  • Nadmořská výška: 1050 m n.n.
  • Odrůda: Sarchimor
  • Zpracování: polopromytá honey
  • Stupeň pražení: střední
  • Aroma: med, kiwi, mléčná čokoláda
  • Chuť: med, kiwi, mléčná čokoláda
  • Podchuť: mléčná čokoláda
  • Kyselost: sladká, nízká
  • Tělo: krémové
  • mamacoffee direct

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu