Podcast s Ester Tomáškovou (2. část) – o ekonomice, ekologii, pozérství a spolupráci v kávovém světě

Především se bavíme o podmínkách k otevření vlastní kavárny, jaké jsou oblíbené kávy Ester a proč, o elitářství ve světě výběrové kávy a potřebě pracovního vzdělávání.
Jaké Ester vnímá ještě výzvy v kávovém světě a nakonec i jak vnímá celou současnou situaci a čeho se obává.

Pohled Ester vychází z její osobní zkušenosti mnoha let v gastronomii na různých pozicích.

Aktuálně se Ester věnuje své vášni a lásce k rostlinám.

Speciální poděkování Vojtěchovi Vávrovi za hudbu i editaci podcastu <3

Budeme rádi za vaše komentáře, podněty, nebo poznámky, které nám můžete napsat do komentářů níže, v rámci sociálních sítích (facebooku nebo instagramu) a nebo emailem. Samozřejmě nejraději bychom je s vámi prošli u kávy v některé z našich kaváren.

Mějte se dobře, zůstaňte zdraví a snad se brzy podaří potkat se v některé z našich kaváren u skvělé kávy!