Nová káva bez kofeinu

Colombia Sugarcane bez kofeinu

Máme pro Vás novou bezkofeinovou kávu, která je zbavována kofeinu metodou sugarcane.

Metoda je také známá jako EA (E.A.), což znamená “etyl acetát". Tato látka vzniká při fermentaci cukrové třtiny a je činitelem při procesu zbavování kofeinu. Proč tato změna? Tento způsob dekofeinizace vede k tomu, že původní chuť je zachována v nejvyšší možné míře a neprodukuje také žádné vedlejší chutě, jako ostatní procesy. Takže se můžete těšit na skvělou kávu, u které nepoznáte, že je bez kofeinu!   

PROČ MÁME TUTO KÁVU?  

Aktivně hledáme nové způsoby procesu dekofeinizace, aby si u nás vybral každý zákazník, dokonce i pokud z jakéhokoliv potřebuje omezit kofein. 

Díky této metodě si můžeme vychutnat kvalitní kávu třeba večer, bez strachu z bezesné noci.

Káva pochází z Kolumbie a její potenciál se nejlépe rozvine, pokud si ji připravíte jako espresso či v moka konvičce. Dalším způsobům přípravy a vašemu zkoušení se však meze nekladou.