Podcast s Ester Tomáškovou (2. část) - o ekonomice, ekologii, pozérství a spolupráci v kávovém světě -

Podcast s Ester Tomáškovou (2. část) – o ekonomice, ekologii, pozérství a spolupráci v kávovém světě

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Především se bavíme o podmínkách k otevření vlastní kavárny, jaké jsou oblíbené kávy Ester a proč, o elitářství ve světě výběrové kávy a potřebě pracovního vzdělávání.
Jaké Ester vnímá ještě výzvy v kávovém světě a nakonec i jak vnímá celou současnou situaci a čeho se obává.

Pohled Ester vychází z její osobní zkušenosti mnoha let v gastronomii na různých pozicích.

Aktuálně se Ester věnuje své vášni a lásce k rostlinám.

Speciální poděkování Vojtěchovi Vávrovi za hudbu i editaci podcastu <3

Budeme rádi za vaše komentáře, podněty, nebo poznámky, které nám můžete napsat do komentářů níže, v rámci sociálních sítích (facebooku nebo instagramu) a nebo emailem. Samozřejmě nejraději bychom je s vámi prošli u kávy v některé z našich kaváren.

Mějte se dobře, zůstaňte zdraví a snad se brzy podaří potkat se v některé z našich kaváren u skvělé kávy!