Podcast s Ester Tomáškovou (1. část) – o ekonomice, ekologii, pozérství a spolupráci v kávovém světě

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Je pro nás radost přinést vám rozhovor s Ester Tomáškovou se kterou jsme měli příležitost sedm let dennodenně spolupracovat.

Ester má bohaté zkušenosti z gastronomie již od svého mládí. V posledních letech (dokud to ještě šlo) projela řadu kávových farem, veletrhů i festivalů. Věnovala se detailně ekonomickým aspektům fungování kávového světa od finančního řízení farem a obchodu se zelenou kávou, pražírny, kaváren, ale i kuchyní a pekárny.

Její pohled je tedy zajímavý širokým kontextem, který je podložen osobní zkušeností a možností sledovat celou řadu podniků i měřítek.
Ester aktuálně přešla od kávy ke své vášni a lásce což jsou rostliny.

Ester s dětmi kávových farmářů v Etiopii, YirgaCheffee, Koke

Speciální poděkování Vojtěchovi Vávrovi za hudbu i editaci podcastu <3

Budeme rádi za vaše komentáře, podněty, nebo poznámky, které nám můžete napsat do komentářů níže, v rámci sociálních sítích (facebooku nebo instagramu) a nebo emailem. Samozřejmě nejraději bychom je s vámi prošli u kávy v některé z našich kaváren.

Mějte se dobře, zůstaňte zdraví a snad se brzy podaří potkat se v některé z našich kaváren u skvělé kávy!